De vereniging PVS STE ontvangt een klein bedrag bij elke bestelling via één van de vele aangesloten webshops (zoals Bol, Coolblue, Hema en Thuisbezorgd.nl). Het kost jou niets! Het enige dat je hoeft te doen, is online bestellen via Sponsorkliks d.m.v. een klik op de onderstaande button.

Van elke online aankoop die via de PSV STE SportKliks-link is gedaan, gaat een percentage van het aankoopbedrag naar onze vereniging. Jij kunt nog steeds gebruik maken van alle acties en aanbiedingen van de betreffende online webwinkel. Het kost je dus echt helemaal niets extra’s. Gewoon doen dus; want eigenlijk is het voor jou een gratis sponsoring van PSV Synchroon Team.

Hoe werkt sponsorkliks?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van PSV Synchroteam. Let er wel op dat je voordat je op onze link klikt, al bent ingelogd bij de webwinkel. Ook moet je tijdens je bestelling niet tussendoor via een andere link naar de webwinkel ‘teruggaan’ (bijvoorbeeld via een zoekresultaat op google).