Nieuws

Facebook Posts

Gisterenochtend, vlak voor de sneeuw begon, hadden we een drukbezette diplomasessie. Het was vroeg op de ochtend en af en toe sloegen de zenuwen ineens toe, maar we zijn trots op de prestaties van alle meiden!
Nu weer hard trainen voor de wedstrijd, de nieuwe figuren en natuurlijk voor de show op 4 maart!

Veel dank ook aan de trainers en de juryleden die deze ochtend mogelijk hebben gemaakt👏
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Vanmorgen was er diplomazwemmen voor Andrea, Luziana, Nina en Sita en met goed resultaat: allevier geslaagd voor het barracudadiploma!! Gefeliciteerd meiden! 👍 Dank aan Bregje, John en Liza voor het jureren en Amber voor het begeleiden. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Zaterdag 25 november! Opening van de nieuwe winkel van ZWEMSPULLENWINKEL.NL
Adres: Bitswijk 34 in Uden.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Moet jij nog inkopen doen voor de decembermaand? Doe dat dan via Sponsorkliks! www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3863

Zo sponsor je de club gratis! Het enige wat je hoeft te doen is klikken op de link en vervolgens naar de webwinkel naar keuze te gaan.
We horen graag of je een bestelling via sponsorkliks hebt gedaan dan kunnen we je laten weten hoeveel dat ons heeft opgeleverd!
Alvast bedankt!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Bij de tweede competitie van regio Zuid hebben ook de meiden van de wedstrijdgroep goed gezwommen. De highlights waren de eerste limieten voor Jainy, Jolien en Tanja en een tweede plaats voor Sophie bij de age2! Daarnaast werden de bekers van de verenigingscompetitie voor het seizoen 2016-2017 de uitgereikt, waar we met de tweede plek naar huis gingen! Deze mooie beker hadden we alleen per ongeluk in het zwembad laten staan, oeps.Binnenkort krijgt deze dus een mooi plekje.

Zaterdag heeft Valerie in Zoetermeer ook haar eerste Limiet voor de junioren behaald.

Succesvol weekend
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook